Vacature Medewerker Klantenservice bij Untis

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarbij je voortdurend in contact staat met klanten en waarin je jouw servicegerichte en commerciële vaardigheden verder kunt ontwikkelen? Lees dan snel verder want dan hebben wij jouw droombaan!

 

Ons bedrijf:

Als marktleider levert Untis innovatieve softwareproducten voor de onderwijsplanning en verbinden wij iedere dag miljoenen studenten, docenten, ouders, roostermakers en planners aan elkaar. Meer dan 20.000 scholen over de gehele wereld maken op dit moment al gebruik van onze producten en diensten. Onze portfolio omvat een webapplicatie, een Windows-client, native apps voor iOS en Android. Daarnaast bieden we ondersteuning aan onderwijsinstellingen door gerichte dienstverlening aan te bieden, namelijk kwalitatief hoogstaande opleidingen, trainingen en advies voor het efficiënt inrichten van hun organisatie.

Jouw taken:

 Als medewerker van onze Klantenservice zorg je voor een optimale klanttevredenheid, zodat klanten zo lang mogelijk en naar volle tevredenheid gebruik kunnen maken van de producten en diensten van Untis. Je vindt het belangrijk om kwalitatief hoogwaardige service te verlenen en streeft naar maximale klanttevredenheid.

Als medewerker Klantenservice kom je te werken op de verkoopafdeling van Untis en ben je ‘het’ aanspreekpunt voor bestaande en potentiële klanten. Je hebt contact over alle voorkomende vraagstukken van de klant, waarbij je o.a. kunt denken aan offerte- en contractaanvragen, aanpassingen, facturatie, leveringen en opzeggingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor allerlei zaken zoals contractinvoer, relatiebeheer en nazorg, inkoop,projectmatige zaken, vertalingen en redactie van teksten. Gezien de veelzijdigheid van onze producten en de uitgebreide dienstverlening biedt ieder contact een nieuwe uitdaging. Klanttevredenheid en een optimale dienstverlening zijn cruciale waarden in ons bedrijf.

Wij vragen:

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Een commerciële instelling en je bent in staat de klant goed te adviseren;
 • Flexibel, resultaatgericht, stressbestendig en een teamspeler bij uitstek;
 • Voldoende kennis van de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Kennis van de Franse taal en/of Duitse taal in woord en geschrift is een pré;
 • Redelijke kennis van MS/Office is vereist.
 • Minimaal 1 jaar ervaring in soortgelijke functie is een pré;

Wij bieden je:

We bieden je een (fulltime) baan in een informeel team, waar klantgerichtheid en dienstverlening hand in hand gaan met plezier in het werk en collegialiteit. Tevens bieden we je een mooie kans om je verder te ontwikkelen! Wij staan bekend om onze goede arbeidsvoorwaarden.

 • Voldoende geld;
 • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling;
 • Voldoende vakantiedagen, als je maar belooft terug te komen;
 • Tijdelijk contract, met uitzicht op vast contract.

Voor meer informatie omtrent de vacature kan je contact opnemen met Rens Hemmes door een e-mail te sturen naar directie@untis.nl o.v.v. vacature medeweker klantenservice.

(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld)