Contact opnemen of langskomen bij Untis

Het Groot Handelsgebouw is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Trein- , bus-, tram- en metrostations bevinden zich in de directe nabijheid (zie plattegrond).

De cursusruimte van Untis bevindt zich samen met ons kantoor in het Groot Handelsgebouw in Rotterdam, op de 7e verdieping, D7 nummer 138.

Bewegwijzering naar de cursusruimte in het Groot Handelsgebouw Rotterdam.

Hoewel ons officiële adres Conradstraat 38 is, verwijzen wij u naar de hoofdingang van het Groot Handelsgebouw – ingang A.

U verlaat het Centraal Station aan de centrumzijde. Aan uw rechterzijde ziet u het Groot Handelsgebouw aan het Stationsplein 45 – u gaat naar binnen via de hoofdingang A. In de hal zijn een drietal liften, in de lift kiest u de 7e verdieping.

Sinds kort zijn alle toegangsdeuren in het gebouw gesloten. Via de geplaatste touche-screen- welkom- en informatiezuilen van het Groothandelsgebouw moet er bij ons aangebeld worden.

Als u uit de lift stapt, ziet u om de hoek de welkomszuil, waarmee u via zoek&vind bij ons kunt aanbellen, zodat wij voor u de deur kunnen openen.

Na aanbellen en opening door ons van de schuifdeur naar buiten, loopt u linksaf de galerij op en volgt deze. De eerste binnengang die u inloopt steekt u rechtdoor over; dan vervolgt u uw weg over de galerij. In de volgende binnengang gaat u rechtsaf en direct aan de rechterkant ziet u ons kantoor D7 nummer 138.

De deur staat open, u bent van harte welkom!!

Aanvullende informatie

Bankgegevens Parkeren bij Untis