Contact opnemen of langskomen bij Untis

Het Groot Handelsgebouw is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Trein- , bus-, tram- en metrostations bevinden zich in de directe nabijheid (zie plattegrond).

 

Bewegwijzering naar de cursusruimte in het Groot Handelsgebouw Rotterdam.

 

U verlaat het Centraal Station aan de centrumzijde. Aan uw rechterzijde ziet u het Groot Handelsgebouw aan het Stationsplein 45 – u gaat naar binnen via de hoofdingang A. In de hal zijn een drietal liften, in de lift kiest u de 7e verdieping.

Sinds kort zijn alle toegangsdeuren in het gebouw gesloten. Via de geplaatste touche-screen- welkom- en informatiezuilen van het Groothandelsgebouw moet er bij ons aangebeld worden.

Als u uit de lift stapt, ziet u om de hoek de welkomszuil, waarmee u via zoek&vind bij ons kunt aanbellen, zodat wij voor u de deur kunnen openen.

Na aanbellen en opening door ons van de schuifdeur naar buiten, loopt u linksaf de galerij op en volgt deze. De eerste binnengang die u inloopt steekt u rechtdoor over; dan vervolgt u uw weg over de galerij. In de volgende binnengang gaat u rechtsaf en direct aan de rechterkant ziet u ons kantoor D7 nummer 138.

De deur staat open, u bent van harte welkom!!

Aanvullende informatie

Bankgegevens Parkeren bij Untis