Update Untis 2018 versie 19 april

21 April 2018

Om Untis 2018 voor u als klant te verbeteren, plaatsen we regelmatig updates op onze website. Iedere update voor Untis bevat verbeteringen voor de snelheid en stabiliteit, ook worden er af en toe nieuwe functies toegevoegd. Mocht dit laatste het geval zijn dan laten wij u dit weten in onze nieuwsbrief.

In deze versie:

  • Er was een probleem bij het importeren van de afdelingsbestanden. Untis liep vast op het moment dat u een afdelingsbestand wilde invoegen. Dit probleem is in deze versie verholpen.
  • Het importeren van lesgegevens verliep niet goed. Koppelingen werden niet goed ge├»mporteerd. Met deze versie is het weer mogelijk om de lesinformatie op een juiste manier te importeren.
  • We zijn ons ervan bewust dat er problemen zijn met de stabiliteit. We hopen met deze update weer een stabielere versie van Untis te hebben. Natuurlijk blijven we net zo lang verbeteren totdat Untis weer 100% stabiel is.

Mocht u toch nog een probleem gevonden hebben, stuurt u ons dan even een e-mail met het probleem zodat we hier direct mee aan de slag kunnen. De e-mail kunt u sturen naar onze helpdesk via het bekende adres.

Rens Hemmes
Directeur Untis