Update Untis 2017 versie 04 september

09 September 2017

Om Untis voor u als klant te verbeteren maken we regelmatig updates beschikbaar op onze website.
Iedere update voor Untis bevat verbeteringen voor de snelheid en stabiliteit en af en toe worden er nieuwe functies toegevoegd.
Mocht dit laatste het geval zijn dan laten wij u dit weten in deze nieuwsbrief.

In deze versie van Untis 2017 zijn een aantal problemen opgelost:

  • Wanneer u werkt met de module jaarplanning en tevens gebruik maakt van klasgroepen dan verliep dit niet goed tijdens de optimalisatie. Er werd geen rekening gehouden met de klasgroepen. Dit is in deze versie opgelost en geeft nu een aanzienlijk beter resultaat
  • Er zat een fout in de diagnose waardoor leerling/studentbotsingen niet goed werden weergegeven als er lessen in het weekend geplaatst waren.
  • In het rooster werd in een enkel geval de externe gegevens van lokalen of docenten (die van een andere school in de database) niet goed weergegeven. Dit probleem is opgelost en tevens is de snelheid hiervan geoptimaliseerd.
  • Bij enkele gebruikers kwam het voor dat er in de Untis diagnose botsingen werden weergegeven die niet juist waren. Dit is uiteraard opgelost.

De update kunt u downloaden vanaf onze website.

Untis Online:

Maakt u al gebruik van Untis Online? dan hoeft u niets meer te doen.
Alle servers zijn up to date en u maakt al gebruik van de meest recente versie van Untis 2017. Wilt u ook gebruik maken van Untis Online neem dan contact op met onze klantenservice.

Untis Opleidingen

De nieuwe cursusplanning staat online en u kunt zich inschrijven voor alle cursussen van Untis. Wees er nu snel bij en schrijf u direct in voor de upgrade van Untis 2018. Ze staan al op onze website. Binnenkort brengen we u op de hoogte van alle nieuwe mogelijkheden in deze nieuwe versie van Untis.