Update Untis 2018 versie 02 maart 2018

03 March 2018

Om Untis2018 voor u als klant te verbeteren maken we regelmatig updates beschikbaar op onze website.
Iedere update voor Untis bevat verbeteringen voor de snelheid en stabiliteit en af en toe worden er nieuwe functies toegevoegd.
Mocht dit laatste het geval zijn dan laten wij u dit weten in deze nieuwsbrief.

In deze versie van Untis2018:

  • Het gebeurde dat spontaan de vergelijkingsmodus gestart werd. Dit was natuurlijk niet de bedoeling en hebben we opgelost.
  • Een kleine fout met de overdracht van lessen naar WebUntis is opgelost. De lessen werden soms niet goed/te laat weergegeven in WebUntis.
  • Kleine aanpassingen in de roosterprofielen wanneer men met het minutenformaat werkt. Dit werd soms niet goed weergegeven en is verholpen.
  • Wanneer je in de MultiUser versie werkte en je klikte op het profielenscherm dan stopte de applicatie af en toe. Dat is niet goed en is opgelost.
  • Bij het aanpassen van het aantal uren in het lessenscherm liep Untis soms vast. Dit probleem is in deze versie verholpen.
  • Handmatig lokalen toewijzen gaat weer geheel zonder problemen. Hierin zat helaas een kleine fout maar ook deze is opgelost.
  • Klikte we op roosterprofielen, dan gebeurde het dat Untis stopte. Het was even zoeken maar we hebben de oplossing gevonden. Hij zit in deze versie 🙂

De update kunt u downloaden vanaf onze website.

Untis Online

Maakt u al gebruik van Untis Online? dan hoeft u niets meer te doen.
Alle servers zijn up to date en u maakt al gebruik van de meest recente versie van Untis 2018. Wilt u ook gebruik maken van Untis Online neem dan contact op met onze klantenservice.

Untis Opleidingen

De nieuwe cursusplanning staat online en u kunt zich inschrijven voor alle cursussen van Untis.