Nieuwsbrief december 2017

03 December 2017

Heeft u zich nog niet geabonneerd op de nieuwsbrief van Untis? U kunt zich eenvoudig inschrijven via deze link zodat u de nieuwsbrief van Untis altijd ontvangt.

Untis Inschrijven

 

 

UNTIS OPLEIDINGEN

De afgelopen weken hebben een aantal van onze klanten contact met ons opgenomen omtrent aanbiedingen van externe partijen voor het volgen van opleidingen/cursussen van Untis. Wij kunnen het helaas niet voorkomen dat andere bedrijven ook opleidingen geven over onze software/modules, maar wij begrijpen dat het hierdoor voor u als klant soms verwarrend is met wie u te maken heeft.

Wanneer u een cursus bij ons (de Untis-groep) volgt, kunt u dit eenvoudig herkennen aan het e-mailadres dat gebruikt wordt. Alle onze e-mails komen van een e-mailadres eindigend op Untis.nl.
Voor het afnemen van cursussen of andere diensten van een derde partij, kunnen wij als officiële dealer/leverancier niet voor in staan.
Mocht u twijfelen, kunt u altijd even contact opnemen met onze klantenservice via 010-4035500 of via e-mail naar verkoop@untis.nl.

Uiteraard zien wij u graag op één van onze cursussen!

Rens en Juliet

==========

UPGRADE UNTIS 2018

Logo van Untis 2018 op www.untis.nlDe eerste cursussen over Untis 2018 zijn inmiddels achter de rug en zoals blijkt uit de evaluaties, is Untis 2018 een groot succes.

Heeft u zich nog niet ingeschreven voor deze cursus? Doe dit dan snel wat een aantal dagen zitten al helemaal vol. Check onze website voor de mogelijkheden en we hopen u snel te ontmoeten bij ons in Rotterdam, Meppel of Weert.

==========

KOPPELING MET FOLETA

In de afgelopen jaren heb ik al verschillende keren contact gehad met Hans Kuppens van Foleta.
Onlangs hebben we een zeer constructief gesprek gehad met het resultaat dat we zijn begonnen met het realiseren van een nieuwe koppeling/interface tussen Untis (WebUntis) en Foleta. Doelstelling is de huidige koppeling te vervangen door een geautomatiseerde oplossing: namelijk Webservices.

In samenwerking met een onderwijsinstelling die meewerkt aan de pilot, proberen we zo snel mogelijk deze nieuwe koppeling te realiseren.

Wij houden u op de hoogte…..

Rens

==========

FACTUUR DIGITAAL ONTVANGEN

Wilt u uw facturen voortaan liever alleen nog digitaal ontvangen? Neem contact met ons op. Wij regelen dit graag voor u. Papier neemt ruimte in beslag, iedere factuur kost een postzegel en printen is belastend voor het milieu.

==========

REKENINGNUMMER GEWIJZIGD

Vanaf heden staat op de facturen van Untis NL B.V. een nieuw bankrekeningnummer vermeld. Dit geldt voor alle diensten van Untis NL B.V., zoals Untis Online, Uniform, Advies op locatie en Roosterassistentie.
Het nieuwe bankrekeningnummer is: NL66RABO0146832132.

==========