Welkom bij Untis.

Ruim 25 jaar zijn wij toonaangevend op het gebied van roostersoftware voor het onderwijs. Naast de bekende Untis software ontwikkelen we ook zelf producten, die speciaal zijn afgestemd op de Nederlandse onderwijssituatie en op het genereren van management-informatie. Uitgebreide informatie over de producten vindt u onder de menuoptie 'Productinfo' en over de geschiedenis van Untis onder 'Over ons'.


Demodagen

Op vrijdag 27 juni 2014 en op vrijdag 4 juli 2014 staan onze eerste demodagen gepland. Gedurende een dagdeel (ochtend 27 juni / middag 4 juli) komen de twee modules van WebUntis aan bod: WebUntis Reserveringen en WebUntis Klassenboek. Tijdens het andere dagdeel (middag 27 juni / ochtend 4 juli) kunt u kennis maken met Untis MultiUser en onze nieuwe dienst “Untis Online”.

De dag wordt opgesplitst in een ochtend- en een middagsessie, zodat u zich kunt opgeven voor een dagdeel of voor de hele dag. Blijft u de hele dag, dan verzorgen wij natuurlijk een lunch. Deze demodagen zijn vanzelfsprekend geheel gratis.

U kunt zich inschrijven met het aanmeldformulier voor demonstratie.


Untis Online

Onze nieuwe dienst ”Untis Online” draait inmiddels naar alle tevredenheid. Onlangs kregen we een reactie van één van onze klanten. Deze enthousiaste klant wilde zijn reactie graag met andere klanten delen:

“Op het Christelijk Lyceum Zeist waren we op zoek naar een oplossing om Untis te kunnen gebruiken op de iMac (Apple). Tevens wilden we Untis ook van thuis uit kunnen gebruiken. Hosting via Untis NL B.V. in Rotterdam bleek een uitstekende oplossing. Omdat we ook Unio en PKP gebruiken was de vraag of ook die programma’s gehost konden worden. Ook dat kon. Tijdens de testperiode van een paar weken bleken alle drie de programma's soepel en vlot te draaien. Binnenkort zijn alle Windows computers de school uit!”

Wanneer u ook gebruik wilt maken van “Untis Online”, neem dan contact op met verkoop@untis.com of neem telefonisch contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.


WebUntis Klassenboek

Met de optie Klassenboek van WebUntis kan men digitaal het klassenboek bijhouden, de afwezigheidsregistratie beheren, maar ook bijvoorbeeld overhoringen, repetities en tentamens invoeren.

DUO meldingen

Speciaal voor het MBO is daar onlangs een functie aan toegevoegd, waarmee u per e-mail wordt geattendeerd op leerlingen onder de 23 jaar, die 16 uren ongeoorloofd afwezig zijn geweest binnen een periode van maximaal 4 weken. In WebUntis ziet u welke uren tot deze melding hebben geleid en is het bijbehorende DUO-nummer te registreren.

Klik hier voor uitgebreide informatie.

Wilt u deze functie ‘kosteloos’ activeren, stuurt u dan een mail naar MHoogeveen@untis.com