Welkom bij Untis.

Ruim 25 jaar zijn wij toonaangevend op het gebied van roostersoftware voor het onderwijs. Naast de bekende Untis software ontwikkelen we ook zelf producten, die speciaal zijn afgestemd op de Nederlandse onderwijssituatie en op het genereren van management-informatie. Uitgebreide informatie over de producten vindt u onder de menuoptie 'Productinfo' en over de geschiedenis van Untis onder 'Over ons'.


Vacature Untis-Helpdeskmedewerker

Untis NL B.V. zoekt per direct een helpdeskmedewerker die ons team kan komen versterken. Wij zoeken een pro-actief iemand, die resultaatgericht te werk gaat. Je stelt de klant altijd centraal. Je denkt in mogelijkheden en gaat creatief om met moeilijkheden of problemen. Je bent heel nauwkeurig en neemt verantwoordelijkheid voor de oplossing van een vraagstuk.

Soms is de werkdruk hoog, dus je moet tegen een beetje stress of drukte kunnen, zonder dat dit invloed op je werk heeft. Je komt te werken in een hecht team met passie voor nieuwe technologie. Wij zoeken iemand met een flexibele instelling, iemand die “out of the box” kan denken. Ervaring met Untis producten en/of praktijkervaring als roostermaker is een pré.

Je kunt je belangstelling voor de functie kenbaar maken door jouw curriculum vitae te mailen naar Rens Hemmes (rens@untis.com).


Gebruikersgroep UNTIS voor het MBO is een feit

Op woensdag 12 maart 2014 is de gebruikersgroep Untis voor het eerst bij elkaar gekomen. Deze dag vond plaats bij en werd georganiseerd door SaMBO ICT in Woerden.

De opkomst was groter dan verwacht, maar gelukkig waren er nog extra stoelen beschikbaar. Er was  dus voor iedereen een plek en het werd hierdoor een knusse en vooral zonnige bijeenkomst. De huidige stand van zaken: Focus op vakmanschap en de ‘Roadmap’ van Untis waren de onderwerpen voor deze dag.

Lees meer


Uitlevering Untis 2014

Op 6 december is Untis 2014 uitgeleverd. In deze versie is gebruik gemaakt van de nieuwste .NET technologieën. Dit heeft geresulteerd in een geheel vernieuwde gebruikersinterface. Maakt u bijvoorbeeld gebruik van de optie Dagroosterbeheer, dan kunt u voortaan aan de achtergrondskleur al duidelijk zien of u in de “gewone” modus of in de dagroostermodus aan het werk bent. Ook de gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijkheid zijn hierdoor op een groot aantal punten sterk verbeterd.

Lees meer


Unio 2.0

In Unio 2.0. is een aantal belangrijke vernieuwingen doorgevoerd om Unio nog beter te laten aansluiten op uw wensen. Een aantal vernieuwingen op een rijtje:

  • Keuze uit 'traditioneel' en 'diagonaal' clusteren
  • Uitgebreide import en export mogelijkheden
  • Monitoren van klasverhoudingen
  • Vernieuwde restclustermaker
  • Snel achteraf invoeren
  • Vernieuwde interface