kerst
Welkom bij Untis.

Ruim 25 jaar zijn wij toonaangevend op het gebied van roostersoftware voor het onderwijs. Naast de bekende Untis software ontwikkelen we ook zelf producten, die speciaal zijn afgestemd op de Nederlandse onderwijssituatie en op het genereren van management-informatie. Uitgebreide informatie over de producten vindt u onder de menuoptie 'Productinfo' en over de geschiedenis van Untis onder 'Over ons'.


Untis Mobile voor Android en iOS

Untis Mobile geeft u op een snelle en efficiënte manier toegang tot uw actuele rooster in WebUntis.

UntisMobile

Als u bent verbonden met het internet, dan worden alle wijzigingen automatisch gesynchroniseerd, waardoor u altijd een actueel rooster tot uw beschikking heeft.

De roosterinformatie wordt direct op uw smartphone opgeslagen, zodat u tevens uw rooster kunt inzien wanneer u tijdelijk geen internetverbinding heeft.


Uitlevering Untis 2015

Op maandag 8 december is de nieuwe versie van ons roosterproduct Untis uitgeleverd. Untis 2015 zit vol vernieuwingen en aanpassingen. Het lintmenu is de meest opvallende vernieuwing, waardoor Untis moderner en gebruiksvriendelijker is geworden.

Een belangrijke prioriteit bij de ontwikkeling van Untis 2015 was het verhogen van de snelheid. Vrijwel bij iedere module is er gekeken of er snelheidswinst te behalen valt, door specifieke gedeelten te herprogrammeren. U kunt het verschil bijvoorbeeld goed merken in het overzicht “lessen alle” of in de module Jaarplanning.

Upgrade-/opfriscursussen

Net zoals voorgaande jaren heeft Untis ook dit jaar weer upgrade- en opfriscursussen in Rotterdam, Meppel en Weert georganiseerd.

 • Rotterdam
  woensdag 14 januari 2015
  maandagavond 19 januari 2015 NIEUW !!!
  woensdag 21 januari 2015
 • Meppel
  donderdag 15 januari 2015
 • Weert
  woensdag 21 januari 2015 (VOL)
  maandag 26 januari 2015

NIEUW Avondcursus !!!
Op veler verzoek bieden wij u nu ook de mogelijkheid om in de avonduren bij ons een cursus te volgen.

De avondcursus is van 18:30 uur tot uiterlijk 22:30 uur. Er staan vanaf 18:00 uur broodjes voor u klaar in de cursusruimte, zodat u vooraf in de gelegenheid bent om te eten.

Schrijf u in voor de upgrade cursus


De Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) is het grootste tweejaarlijkse vak-event voor onderwijsprofessionals. Untis is dit jaar wederom aanwezig met onze huidige producten, maar ook met ons nieuwe product voor de
formatieplanning. Bent u benieuwd naar dit product? Kom dan zeker even langs.

Schrijf u gratis in en kom langs op onze stand

Zet het alvast in uw agenda:
De NOT beurs is van dinsdag 27 t/m zaterdag 31 januari 2015 en u kunt ons vinden in hal 11 stand C003.

!!! NOT aanbieding !!!

Voor u als klant wordt het nu wel heel interessant om onze stand te bezoeken op de NOT! Wilt u ook uw rooster gekoppeld aan uw digitale agenda? Heeft u ook behoefte
aan webservices en realtime roosterinformatie? Webinfo is hiervoor uw oplossing!

WebUntis-WebInfo is tijdens de beurs voor een heel aantrekkelijke prijs aan te schaffen.

NOT

Kom langs op onze stand en bekijk onze aanbieding!


WebUntis Klassenboek

Met de optie Klassenboek van WebUntis kan men digitaal het klassenboek bijhouden, de afwezigheidsregistratie beheren, maar ook bijvoorbeeld overhoringen, repetities en tentamens invoeren.

DUO meldingen

Speciaal voor het MBO is daar onlangs een functie aan toegevoegd, waarmee u per e-mail wordt geattendeerd op leerlingen onder de 23 jaar, die 16 uren ongeoorloofd afwezig zijn geweest binnen een periode van maximaal 4 weken. In WebUntis ziet u welke uren tot deze melding hebben geleid en is het bijbehorende DUO-nummer te registreren.

Klik hier voor uitgebreide informatie.

Wilt u deze functie ‘kosteloos’ activeren, stuurt u dan een mail naar MHoogeveen@untis.com